Jídelní lístek

Pondělí (14.9.)
Oběd - polévka Polévka rýžová (1/1,9,7,3)
Oběd 1 Fazole chilli con carne, chléb (1/1,1/2,7,9)
   
Úterý (15.9.)
Oběd - polévka Polévka žampionová (1/1,7)
Oběd 1 Pečené kuřecí stehno, brambory, mrkvový salát (1/1,9,7)
   
Středa (16.9.)
Oběd - polévka Polévka z vaječné jíšky (1/1,7,9,3)
Oběd 1 Moravský vrabec, kyselé zelí, houskový knedlík (1/1,7,3,10)
   
Čtvrtek (17.9.)
Oběd - polévka Polévka cizrnová (1/1,9,7)
Oběd 1 Čevabčiči, bramborová kaše, zeleninová obloha (1/1,10,9,7)
   
Pátek (18.9.)
Oběd - polévka Polévka hovězí vývar s opraženým strouháním (1/1,7,9,3)
Oběd 1 Kuřecí maso v sýrové omáčce, těstoviny (1/1,7,3)
   
Alergeny
1 Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2 Korýši a výrobky z nich.
3 Vejce a výrobky z nich
4 Ryby a výrobky z nich
5 Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6 Sója a výrobky z ní
7 Kravské mléko a výrobky z něho
8 Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9 Celer a výrobky z něho
10 Hořčice a výrobky z ní
11 Sezamová semena a výrobky z nich
12 Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13 Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14 Měkkýši a výrobky z nich
0 Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.

 

Kontakt

ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA BOHUMÍN- SKŘEČOŇ 1. máje 217
735 31 Bohumín–Skřečoň
www.zsskrecon.cz
Ředitelství: +420 596 033 045
Ekonomka: +420 596 033 019
Š. družina: +420 596 033 129
Fax: +420 596 033 019
zs-skrecon@mubo.cz